Alan Kliffen Rijwiel techniek is een reparatiebedrijf, gespecialiseerd in het onderhoud en repareren van fietsen, ebikes, bakfietsen, duofietsen, driewielfietsen, atb en race.

Ik ben sinds 1980 in de rijwielbranche werkzaam, waardoor door de vele jaren ervaring alle reparaties kunnen worden uitgevoerd.

Doordat er ook jaren ervaring in de revalidatiebranche is opgedaan is er ook een specialisatie ontstaan in dit vakgebied. Daardoor ook het dealerschap van Van Raam fietsen en Tanta Paula steps.

Omdat in de revalidatiebranche de electronica ruim aanwezig is, was de stap naar de ebike ook klein, mede omdat in deze branche dit type fiets al jaren algemeen goed is. Ook de ervaring op het gebied van accu’s hier begonnen. Eerst met lood, later ook met nikkel-metaalhydride en Lithium accu’s. Hiervoor is ook de benodigde testapparatuur aangeschaft. Een grote noodzaak.

Ik bouw al sinds jaar en dag fietsen om naar electrisch. Dit is eigenlijk een soort hobby en de sport is de fiets zo netjes mogelijk te maken, zodat het meestal lijkt alsof het af fabriek is gemonteerd. Natuurlijk werk ik met A kwaliteit materiaal, zodat het resultaat altijd goed en betrouwbaar is.

Iedere fiets krijgt bij mij de aandacht die hij verdient. Of hij nu komt voor een band, een remkabel of een ombouw. Er wordt met aandacht aan de fiets gewerkt en ouderwets sleutelwerk is bij mij niet vreemd.

20121024_Alan bij bus

Veel plezier op de site. Mocht u nog vragen hebben, stuur een mail of neem even contact op.