Klik op de afbeelding om alle RAP fietsen te bekijken

 

 

Wij zijn dealer van RAP elektrische fietsen. Dit merk heeft een historie vanuit de jaren 50, waarbij bromfietsen werden geproduceerd. Nu is het een merk die een betaalbare kwaliteitsfiets in de markt zet. Dit merk valt mede op doordat er een hele mooie vorm van ondersteuning is gemonteerd. Dit vind je eigenlijk alleen maar terug op fietsen uit de hogere prijsklasse. De fietsen zijn meerdere malen bekroond om hun rijprestaties en afwerking.

 

Er zijn meerdere modellen leverbaar, voor iedereen wat wils eigenlijk. U kunt bij ons komen passen en proefrijden om de kwaliteit te ervaren.

 

De Rap Tour 8 is de woon-werk fiets, waarbij is uitgegaan van minimaal onderhoud bij intensief gebruik. Een voorwielmotor, dichte kettingkast, rollerbrakes en een Nexus 8 versnellingsnaaf zorgen voor een betrouwbare partner in het gebruik. 

Deze fiets is leverbaar in dames en heren uitvoering. Kleur dames mintgroen, heren marineblauw/grijs.

 Rap tour 8 

De Rap City 7 Is de stadsfiets van de familie. Een Nexus 7 versnellingsnaaf met rollerbrake, dichte kettingkast en een v-brake op het voorwiel zorgen voor een onderhoudsvriendelijke, dagelijks inzetbare fiets. De fijne ondersteuning zorgen ervoor dat u ook bij tegenwind snel op de plaats van bestemming bent.

Deze fiets is unisex. Leverbaar in het donkerrood of zwart.

Rap city 7 

De Rap Suburb is de sportieve telg van de familie. Met zijn achterwiel motor en derailleur versnellingssysteem maakt hij een wat sportievere indruk dan de andere fietsen in het assortiment. Voor mensen die sportiever willen rijden, of het versnellingsbereik nodig hebben in de bergen. Natuurlijk met dezelfde krachtige ondersteuning.

Leverbaar in dames en heren. Kleur kastanjebruin.

Rap-Suburb-vrouw-Rap superb