RAP elektrische fietsen

De nieuwe serie RAP fietsen is in ontwikkeling. Door de slecht verkrijgbare onderdelen heeft het langer geduurd dan gepland, maar er wordt aan gewerkt. De fiets wordt mede ontwikkeld bij mij in de werkplaats. Iets waar ik een klein beetje trots op ben.

Wij gaan voor een fiets met achterwiel motor. Omdat de hele wereld al fietsen bouwt met een middenmotor doen wij het anders. Geen dure ketting en versnellingsnaaf slopende motor, maar een soepele direct drive motor met Nexus 7 naaf er in. Geen geluid, maar een krachtige soepele ondersteuning. Leverbaar met ketting of een beltdrive. En een 48 volt accu in de buis gemonteerd.

Een prototype voor de nieuwe series RAP fietsen. Puur voor de techniek en rijtest. De fiets kan geprobeerd worden bij mij.

Wordt vervolgd………

NU IN DE AANBIEDING MET KORTING TOT WEL €300,-.

RAP TOUR 8 IPS, van€1949 voor € 1649. Afgeleverd met een vast display.

RAP SUBURB 24 SPEED, van €1899 voor €1599. Ook met vast display.

Het merk RAP heeft een historie vanuit de jaren 50, waarbij bromfietsen werden geproduceerd. Nu is het een merk die een betaalbare kwaliteitsfiets in de markt zet. Dit merk valt mede op doordat er een hele mooie vorm van ondersteuning is gemonteerd. Dit vind je eigenlijk alleen maar terug op fietsen uit de hogere prijsklasse. De fietsen zijn meerdere malen bekroond om hun rijprestaties en afwerking. 

Er zijn meerdere modellen leverbaar, voor iedereen wat wils eigenlijk. U kunt bij ons komen passen en proefrijden om de kwaliteit te ervaren.

De Rap Tour 8 is de woon-werk fiets, waarbij is uitgegaan van minimaal onderhoud bij intensief gebruik. Een voorwielmotor, dichte kettingkast, rollerbrakes en een Nexus 8 versnellingsnaaf zorgen voor een betrouwbare partner in het gebruik. 

Deze fiets is leverbaar in dames en heren uitvoering. Kleur dames mintgroen, heren marineblauw/grijs.

Alleen nog leverbaar in Heren 51cm, in de aanbieding, beperkt voorradig.

 Rap tour 8 

De Rap City 7 Is de stadsfiets van de familie. Een Nexus 7 versnellingsnaaf met rollerbrake, dichte kettingkast en een v-brake op het voorwiel zorgen voor een onderhoudsvriendelijke, dagelijks inzetbare fiets. De fijne ondersteuning zorgen ervoor dat u ook bij tegenwind snel op de plaats van bestemming bent.

Deze fiets is unisex. Leverbaar in het donkerrood of zwart.

Deze fiets is helaas niet meer leverbaar.

Rap city 7 

De Rap Suburb is de sportieve telg van de familie. Met zijn achterwiel motor en derailleur versnellingssysteem maakt hij een wat sportievere indruk dan de andere fietsen in het assortiment. Voor mensen die sportiever willen rijden, of het versnellingsbereik nodig hebben in de bergen. Natuurlijk met dezelfde krachtige ondersteuning.

Leverbaar in dames en heren. Kleur kastanjebruin.

Deze fiets is nog beperkt leverbaar, nu in de aanbieding!

Rap-Suburb-vrouw-Rap superb

.

Het laatste model is nog zeer beperkt leverbaar in Dames 51cm.